Edwin van Andel nieuwe CEO Zerocopter

Edwin van Andel is de nieuwe CEO van Zerocopter. Hij neemt de rol over van oprichter Junior Meijering, die zich door deze switch meer kan focussen op verdere ontwikkeling van het Zerocopter platform. Edwin: “Er is nog zoveel te winnen!”

In 2016 kwam Edwin over van Yafsec naar Insite Security om als hacker en adviseur mee te bouwen aan het Zerocopter platform. Naast hacker in hart en nieren, bekend om zijn onorthodoxe kijk op informatiebeveiliging, is hij een graag geziene gastspreker die op unieke wijze de vertaalslag weet te maken van hacker naar management.

Edwin is sinds de oprichting van Zerocopter steeds meer het gezicht en de stem van Zerocopter geworden. Regelmatig verschijnt hij op radio en televisie. Een mooi voorbeeld is de uitzending van Zembla, 'Hacken voor dummies', of het item van EditieNL over hacken als schoolvak. Ook de presentatoren van RTL Live wist Edwin al voor zich te winnen.

Edwin gaat zich als CEO richten op de verdere (commerciële) groei en ontwikkeling van het bedrijf. Daarnaast blijft hij actief als spreker. “Er is nog genoeg te doen. Het blijft nodig om de juiste vertaalslag te maken en bewust te blijven van de actuele dreigingen in de informatiebeveiliging, maar uiteraard ook van de kansen.”

Junior Meijering, founder en voormalig CEO van Zerocopter is blij met de nieuwe CEO. Met een hart voor security en techniek, zag hij dat hij door zijn managementrol steeds verder van de inhoud verwijderd raakte. Zijn visie om een productorganisatie te bouwen met het beste security platform ter wereld, komt volledig tot zijn recht in zijn nieuwe rol als product-owner. Als founder zal hij nauw betrokken blijven bij de doorontwikkeling van de organisatie en ‘het woord van Zerocopter’ verkondigen. Over de nieuwe CEO zegt hij: “Edwin is een uithangbord en het gezicht van Zerocopter. Het afgelopen jaar hebben we hem al bekroond tot ‘Onze wandelende WHY’; met deze nieuwe rol komt dat volledig tot zijn recht."

Voor meer informatie kunt u bij Zerocopter terecht via 020-2616743 of info@zerocopter.com.

Written by Zerocopter

May 12, 2017